It’s all about bringing healing

Eg køyrde heim i kveld og høyrde eit program på radioen. Det handla om eit program som Glide Memorial Church her i byen har starta, som er ein møteplass for folk med veldig ulike politiske meiningar – for å få dei til å snakke sammen, og ikkje minst LYTTE til kvarandre. I seg sjølv eit spennande tema.

dav

Men eg hadde akkurat svinga av motorvegen då radiomannen kom med følgande utsagn i forbindelse med prosjektet etter at ildsjela bak hadde forklart litt om korleis det fungerte og kvifor han hadde starta det: «..so it is more about bringing healing.. like Glide has always been about..» (fritt oversatt til norsk: Så det handlar om å bringe helbredelse.. slik det alltid har handla om for Glide)

IMG_0244

Det slo meg i magen, og eg begynte nesten å grine der eg var. Tenk å ha eit slikt omdømme. Alt det de gjer handlar om å gje andre legedom.

IMG_2042

Er det noko denne verda treng så er det mulighet til å få legedom. Mulighet til å få sår til å gro. Mulighet til gjenforening. Mulighet til å bygge bru. Mulighet til å bli heil når livet er knust i tusen biter.

IMG_0283

Tenk å ha rykte på seg for å gjere akkurat det!

IMG_0624

Det er rett og slett berre VAKKERT! Og at det finnes ei menighet, eit fellesskap, i denne verden som har som mål å gå ut og gi legedom, ikkje for sin egen del, ikkje for å få ære – eller for si eiga tru sin del – men for at andre skal ha det bra, med eit fullt og oppriktig hjerte, dét gjev meg trua på menneske!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s